Zaposlitev

"Osrednji namen delovanja medicinske sestre, babice in tehnika zdravstvene nege je pacient, enkraten in neponovljiv v času in prostoru, zato je v skupini najvišjih vrednot njihovega vrednostnega sistema. Osrednja vrednota medicinske sestre, babice in tehnika zdravstvene nege je skrb za sočloveka. Temeljna načela za delo so humanost, moralnost, etičnost in strokovnost."

Zbornica zdravstvene in babiške nege


Z zgornjim zapisom lahko povzamemo skupne točke vseh poklicev v zdravstveni dejavnosti, zato v naš kolektiv vabimo delovne in odgovorne sodelavce in sodelavke, ki se v tem razmišljanju prepoznajo in jih odlikuje visoka stopnja sposobnosti sodelovanja ter so pripravljeni na stalno učenje in izpopolnjevanje.

 

Objave prostih delovnih mest

Vsi razpisi za prosta delovna mesta so v skladu z zakonodajo objavljeni na Zavodu za zaposlovanje in njegovi spletni strani.

 

Prijave

V primeru, da ustrezate vsem razpisnim pogojem in želite na razpisu kandidirati, vas vabimo, da nam pošljete prijavo z dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev. V prijavi obvezno navedite na kateri razpis oz. katero prosto delovno mesto se prijavljate. Da vas bomo lahko kontaktirali prosimo, da v prijavi navedete tudi svoj e-naslov. Prosimo vas, da prijavi ne priložite več prilog oz. dokazil kot razpis zahteva.

Priporočamo vam uporabo Europass Curriculum Vitae oz. Europass življenjepisa, ki ga najdete na tej strani.  Veliko uporabnih nasvetov, kako napisati ustrezno prijavo, pa najdete tudi na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje.

 

E-obveščanje

Praviloma vabimo kandidate na razgovor preko e-pošte, na enak način pa pošiljamo tudi obvestila o neizbiri.

 

Pripravništvo in praksa

Omogočamo opravljanje pripravništva za različne zdravstvene poklice, prav tako pa na področju zdravstvene dejavnosti nudimo možnost opravljanja obvezne prakse. 
Opravljanje pripravništva in obvezne prakse omogočamo glede na proste kapacitete, zato tega žal ne moremo omogočiti vsem prosilcem.

 

Ponudbe za sodelovanje oz. poslane prošnje brez razpisa

V kolikor ste nam poslali ponudbo za sodelovanje brez razpisa in nanjo niste prejeli odgovora, vas vljudno prosimo za potrpežljivost. Trudimo se odgovoriti na vse ponudbe za sodelovanje, ki jih prejmemo, a zaradi občasno velikega števila ponudb to ni mogoče. Na ponudbe za sodelovanje odgovarjamo izključno preko e-pošte.