Pozor

PONOVNO JE MOŽEN OBISK OSEBNEGA ZDRAVNIKA

a zaradi preprečevanja širjenja okužb, zgolj po predhodnem naročilu in zgolj brez vročine in znakov okužbe dihal.

Recepte in obrazce naročajte elektronsko v ambulanti osebnega zdravnika. Naročanje na preglede in posvete poteka elektronsko ali po telefonu.

Celoten seznam delujočih ambulant:

  • splošne/družinske ambulante: obvezno naročanje v ambulanti osebnega zdravnika
  • ambulanta za otroke obvezno naročanje za vsa stanja v ambulanti izbranega pediatra;
  • ambulanta za vročinska stanja in okužbe dihal v Koronatejnerju: najave in informacije na korona mobi 051 642 922 od 7. do 19. ure;
  • urgenca: zgolj za nujna stanja;
  • ginekološka ambulanta: za nujna ginekološka stanja in nosečnice, najave na telefon 01 8318 740
  • zobozdravstvo: ambulante delujejo za bolnike brez okužbe dihal, tel. 01 8318 640 odrasli in 01 8318 643 otroci, vikend 01 3009 668 (8.00-18.00); Nujna zobozdravstvena pomoč je ob vikendih in praznikih na Metelkovi 9, Ljubljana, obvezen klic na 01 4723 718 med 8 in 12. uro
  • antikoagulantna ambulanta: od ponedeljka do četrtka po rednem urniku, vhod pri lekarni.
  • diabetološka ambulanta:  naročene paciente prosimo, da 3 dni pred pregledom potrdijo prihod na 01 8318 622)
  • fizioterapija: najprej pacienti po operacijah in svežih poškodbah s stopnjo nujnosti zelo hitro. Pacienti bodo klicani po telefonu, kjer prejmejo navodila.
  • ultrazvok: z napotnico in po čakalnem seznamu

POMEMBNO! Občane opozarjamo, da zaradi preprečevanja širjenja okužb, v ZD Kamnik vstop ni mogoč brez predhodnega telefonskega naročila, v izrednem nujnem primeru pozvonite pri vratih urgence

Zaposlitev

"Osrednji namen delovanja medicinske sestre, babice in tehnika zdravstvene nege je pacient, enkraten in neponovljiv v času in prostoru, zato je v skupini najvišjih vrednot njihovega vrednostnega sistema. Osrednja vrednota medicinske sestre, babice in tehnika zdravstvene nege je skrb za sočloveka. Temeljna načela za delo so humanost, moralnost, etičnost in strokovnost."

Zbornica zdravstvene in babiške nege


Z zgornjim zapisom lahko povzamemo skupne točke vseh poklicev v zdravstveni dejavnosti, zato v naš kolektiv vabimo delovne in odgovorne sodelavce in sodelavke, ki se v tem razmišljanju prepoznajo in jih odlikuje visoka stopnja sposobnosti sodelovanja ter so pripravljeni na stalno učenje in izpopolnjevanje.

 

Objave prostih delovnih mest

Vsi razpisi za prosta delovna mesta so v skladu z zakonodajo objavljeni na Zavodu za zaposlovanje in njegovi spletni strani.

 

Prijave

V primeru, da ustrezate vsem razpisnim pogojem in želite na razpisu kandidirati, vas vabimo, da nam pošljete prijavo z dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev. V prijavi obvezno navedite na kateri razpis oz. katero prosto delovno mesto se prijavljate. Da vas bomo lahko kontaktirali prosimo, da v prijavi navedete tudi svoj e-naslov. Prosimo vas, da prijavi ne priložite več prilog oz. dokazil kot razpis zahteva.

Priporočamo vam uporabo Europass Curriculum Vitae oz. Europass življenjepisa, ki ga najdete na tej strani.  Veliko uporabnih nasvetov, kako napisati ustrezno prijavo, pa najdete tudi na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje.

 

E-obveščanje

Praviloma vabimo kandidate na razgovor preko e-pošte, na enak način pa pošiljamo tudi obvestila o neizbiri.

 

Pripravništvo in praksa

Omogočamo opravljanje pripravništva za različne zdravstvene poklice, prav tako pa na področju zdravstvene dejavnosti nudimo možnost opravljanja obvezne prakse. 
Opravljanje pripravništva in obvezne prakse omogočamo glede na proste kapacitete, zato tega žal ne moremo omogočiti vsem prosilcem.

 

Ponudbe za sodelovanje oz. poslane prošnje brez razpisa

V kolikor ste nam poslali ponudbo za sodelovanje brez razpisa in nanjo niste prejeli odgovora, vas vljudno prosimo za potrpežljivost. Trudimo se odgovoriti na vse ponudbe za sodelovanje, ki jih prejmemo, a zaradi občasno velikega števila ponudb to ni mogoče. Na ponudbe za sodelovanje odgovarjamo izključno preko e-pošte.