Pozor

Spoštovani pacienti ZD Kamnik!

V času epidemije, poteka delo ambulant v ZD Kamnik spremenjeno, delujoče ambulante so:

 

  • ambulanta za kronične bolezni in stanja, ki jih ne povzročajo okužbe dihal: predhodna najava na 01 8318 608;
  • ambulanta za otroke za vsa zdravstvena in administrativna stanja: predhodna najava na 01 8318 631;
  • ambulanta za vročinska stanja in okužbe dihal v Koronatejnerju: najave in informacije na korona mobi 051 642 922 od 7. do 19. ure;
  • administrativna ambulanta: obrazce za odrasle (recepte, napotnice, staleže, pripomočke) naročajte od doma preko interneta ali na telefon 01 8318 626 in 01 8318 628; prevzamete jih pri vhodu v ZD Kamnik;
  • urgenca: zgolj za nujna stanja;
  • ginekološka ambulanta: za nujna ginekološka stanja in nosečnice, najave na telefon 01 8318 740
  • zobozdravstvo, posveti ob nujnih stanjih: 01 8318 640 odrasli in 01 8318 643 otroci, vikend 01 3009 668 (8.00-18.00);
  • antikoagulantna ambulanta: ponedeljek in četrtek 13.00-15.00, tel. 01 8318 728.
  • diabetološka ambulanta: do nadaljnjega ne deluje, v primeru težav pokličite administrativno (01 8318 626 ali 628) ali kronično ambulanto (01 8318 608)

 Za splošne informacije o okužbah s koronavirusom kličite zgolj 080 1404.

OPOZORILO ZA KRONIČNE BOLNIKE

Ob ponovnem odprtju ZD smo na terenu ter v pediatričnih ter splošnih ambulantah zaznali več primerov resnih bolezni, ki so zaradi strahu pred okužbo COVID19 odlašali s pregledom. Nujna stanja ter kronične bolezni v teh dneh seveda niso izginile. Zato v primeru suma, da gre pri vas za nujno stanje ali poslabšanje kronične bolezni, pokličite na objavljene telefonske številke ter se posvetujte z zdravnikom.

POMEMBNO! Občane opozarjamo, da zaradi preprečevanja širjenja okužb, v ZD Kamnik vstop ne bo mogoč brez predhodnega telefonskega naročila, v izrednem nujnem primeru pozvonite pri vratih urgence

Zaposlitev

"Osrednji namen delovanja medicinske sestre, babice in tehnika zdravstvene nege je pacient, enkraten in neponovljiv v času in prostoru, zato je v skupini najvišjih vrednot njihovega vrednostnega sistema. Osrednja vrednota medicinske sestre, babice in tehnika zdravstvene nege je skrb za sočloveka. Temeljna načela za delo so humanost, moralnost, etičnost in strokovnost."

Zbornica zdravstvene in babiške nege


Z zgornjim zapisom lahko povzamemo skupne točke vseh poklicev v zdravstveni dejavnosti, zato v naš kolektiv vabimo delovne in odgovorne sodelavce in sodelavke, ki se v tem razmišljanju prepoznajo in jih odlikuje visoka stopnja sposobnosti sodelovanja ter so pripravljeni na stalno učenje in izpopolnjevanje.

 

Objave prostih delovnih mest

Vsi razpisi za prosta delovna mesta so v skladu z zakonodajo objavljeni na Zavodu za zaposlovanje in njegovi spletni strani.

 

Prijave

V primeru, da ustrezate vsem razpisnim pogojem in želite na razpisu kandidirati, vas vabimo, da nam pošljete prijavo z dokazili o izpolnjevanju razpisnih pogojev. V prijavi obvezno navedite na kateri razpis oz. katero prosto delovno mesto se prijavljate. Da vas bomo lahko kontaktirali prosimo, da v prijavi navedete tudi svoj e-naslov. Prosimo vas, da prijavi ne priložite več prilog oz. dokazil kot razpis zahteva.

Priporočamo vam uporabo Europass Curriculum Vitae oz. Europass življenjepisa, ki ga najdete na tej strani.  Veliko uporabnih nasvetov, kako napisati ustrezno prijavo, pa najdete tudi na spletnih straneh Zavoda za zaposlovanje.

 

E-obveščanje

Praviloma vabimo kandidate na razgovor preko e-pošte, na enak način pa pošiljamo tudi obvestila o neizbiri.

 

Pripravništvo in praksa

Omogočamo opravljanje pripravništva za različne zdravstvene poklice, prav tako pa na področju zdravstvene dejavnosti nudimo možnost opravljanja obvezne prakse. 
Opravljanje pripravništva in obvezne prakse omogočamo glede na proste kapacitete, zato tega žal ne moremo omogočiti vsem prosilcem.

 

Ponudbe za sodelovanje oz. poslane prošnje brez razpisa

V kolikor ste nam poslali ponudbo za sodelovanje brez razpisa in nanjo niste prejeli odgovora, vas vljudno prosimo za potrpežljivost. Trudimo se odgovoriti na vse ponudbe za sodelovanje, ki jih prejmemo, a zaradi občasno velikega števila ponudb to ni mogoče. Na ponudbe za sodelovanje odgovarjamo izključno preko e-pošte.