Pozor

PONOVNO JE MOŽEN OBISK OSEBNEGA ZDRAVNIKA

a zaradi preprečevanja širjenja okužb, zgolj po predhodnem naročilu in zgolj brez vročine in znakov okužbe dihal.

Recepte in obrazce naročajte elektronsko v ambulanti osebnega zdravnika. Naročanje na preglede in posvete poteka elektronsko ali po telefonu.

Celoten seznam delujočih ambulant:

  • splošne/družinske ambulante: obvezno naročanje v ambulanti osebnega zdravnika
  • ambulanta za otroke obvezno naročanje za vsa stanja v ambulanti izbranega pediatra;
  • ambulanta za vročinska stanja in okužbe dihal v Koronatejnerju: najave in informacije na korona mobi 051 642 922 od 7. do 19. ure;
  • urgenca: zgolj za nujna stanja;
  • ginekološka ambulanta: za nujna ginekološka stanja in nosečnice, najave na telefon 01 8318 740
  • zobozdravstvo: ambulante delujejo za bolnike brez okužbe dihal, tel. 01 8318 640 odrasli in 01 8318 643 otroci, vikend 01 3009 668 (8.00-18.00); Nujna zobozdravstvena pomoč je ob vikendih in praznikih na Metelkovi 9, Ljubljana, obvezen klic na 01 4723 718 med 8 in 12. uro
  • antikoagulantna ambulanta: od ponedeljka do četrtka po rednem urniku, vhod pri lekarni.
  • diabetološka ambulanta:  naročene paciente prosimo, da 3 dni pred pregledom potrdijo prihod na 01 8318 622)
  • fizioterapija: najprej pacienti po operacijah in svežih poškodbah s stopnjo nujnosti zelo hitro. Pacienti bodo klicani po telefonu, kjer prejmejo navodila.
  • ultrazvok: z napotnico in po čakalnem seznamu

POMEMBNO! Občane opozarjamo, da zaradi preprečevanja širjenja okužb, v ZD Kamnik vstop ni mogoč brez predhodnega telefonskega naročila, v izrednem nujnem primeru pozvonite pri vratih urgence

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta Zdravstveni dom Kamnik

Ta dokument opisuje pogoje uporabe spletne strani javnega zavoda zdravstveni dom dr. Julija Polca (v nadaljevanju "spletna stran"), ki je v lasti javnega zavoda zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik (v nadaljevanju ZD Kamnik).

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, za katere si pridržujemo pravico do spremembe. ZD Kamnik si pridržuje tudi pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbris kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so za vas zavezujoče, zato priporočamo, da v primeru uporabe spletne strani spremembe spremljate. Z uporabo te strani ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, da se ne strinjate z njimi, uporabo strani odsvetujemo.

Na spletni strani lahko pregledujete vsebine javnega značaja, ki se tičejo ZD Kamnik

Dovoljeno je, da na našo spletno stran naredite link. Na drugih spletnih mestih je brez dovoljenja zavoda ZD Kamnik prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati logotip zavoda in grafiko s spletne strani.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletni strani so informativne narave. ZD Kamnik se bo trudil za optimalno delovanje spletne strani, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo.

Vsi uporabniki uporabljajo spletne strani na lastno odgovornost. Niti ZD Kamnik, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. ZD Kamnik tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. ZD Kamnik ne more biti odgovorna za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani.

ZD Kamnik se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar tega ne zagotavlja, zato ne prevzema nikakršne odgovornosti iz naslova njihove pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej spletni strani, lahko naložite z mreže za vašo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na spletni strani ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. ZD Kamnik ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s to spletno stranjo. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost ZD Kamnik za vse primere izključena.

Uporaba piškotkov

Spletne strani ZD Kamnik uporabljajo piškotke. Več o uporabi piškotkov >>