Pozor

Spoštovani pacienti ZD Kamnik!

V času epidemije, poteka delo ambulant v ZD Kamnik spremenjeno, delujoče ambulante so:

 

  • ambulanta za kronične bolezni in stanja, ki jih ne povzročajo okužbe dihal: predhodna najava na 01 8318 608;
  • ambulanta za otroke za vsa zdravstvena in administrativna stanja: predhodna najava na 01 8318 631;
  • ambulanta za vročinska stanja in okužbe dihal v Koronatejnerju: najave in informacije na korona mobi 051 642 922 od 7. do 19. ure;
  • administrativna ambulanta: obrazce za odrasle (recepte, napotnice, staleže, pripomočke) naročajte od doma preko interneta ali na telefon 01 8318 626 in 01 8318 628; prevzamete jih pri vhodu v ZD Kamnik;
  • urgenca: zgolj za nujna stanja;
  • ginekološka ambulanta: za nujna ginekološka stanja in nosečnice, najave na telefon 01 8318 740
  • zobozdravstvo, posveti ob nujnih stanjih: 01 8318 640 odrasli in 01 8318 643 otroci, vikend 01 3009 668 (8.00-18.00);
  • antikoagulantna ambulanta: ponedeljek in četrtek 13.00-15.00, tel. 01 8318 728.
  • diabetološka ambulanta: do nadaljnjega ne deluje, v primeru težav pokličite administrativno (01 8318 626 ali 628) ali kronično ambulanto (01 8318 608)

 Za splošne informacije o okužbah s koronavirusom kličite zgolj 080 1404.

OPOZORILO ZA KRONIČNE BOLNIKE

Ob ponovnem odprtju ZD smo na terenu ter v pediatričnih ter splošnih ambulantah zaznali več primerov resnih bolezni, ki so zaradi strahu pred okužbo COVID19 odlašali s pregledom. Nujna stanja ter kronične bolezni v teh dneh seveda niso izginile. Zato v primeru suma, da gre pri vas za nujno stanje ali poslabšanje kronične bolezni, pokličite na objavljene telefonske številke ter se posvetujte z zdravnikom.

POMEMBNO! Občane opozarjamo, da zaradi preprečevanja širjenja okužb, v ZD Kamnik vstop ne bo mogoč brez predhodnega telefonskega naročila, v izrednem nujnem primeru pozvonite pri vratih urgence

Splošni pogoji uporabe spletnega mesta Zdravstveni dom Kamnik

Ta dokument opisuje pogoje uporabe spletne strani javnega zavoda zdravstveni dom dr. Julija Polca (v nadaljevanju "spletna stran"), ki je v lasti javnega zavoda zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik (v nadaljevanju ZD Kamnik).

Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe, za katere si pridržujemo pravico do spremembe. ZD Kamnik si pridržuje tudi pravico do spremembe kateregakoli dela spletne strani in izbris kateregakoli dela vsebine brez vnaprejšnjega obvestila. Vse spremembe so za vas zavezujoče, zato priporočamo, da v primeru uporabe spletne strani spremembe spremljate. Z uporabo te strani ste izrazili, da ste seznanjeni z našimi pogoji in da se z njimi strinjate. V primeru, da se ne strinjate z njimi, uporabo strani odsvetujemo.

Na spletni strani lahko pregledujete vsebine javnega značaja, ki se tičejo ZD Kamnik

Dovoljeno je, da na našo spletno stran naredite link. Na drugih spletnih mestih je brez dovoljenja zavoda ZD Kamnik prepovedano objavljati, reproducirati, distribuirati ali kako drugače uporabljati logotip zavoda in grafiko s spletne strani.

Omejitev odgovornosti

Vse informacije in gradiva na spletni strani so informativne narave. ZD Kamnik se bo trudil za optimalno delovanje spletne strani, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo.

Vsi uporabniki uporabljajo spletne strani na lastno odgovornost. Niti ZD Kamnik, niti katerakoli druga fizična ali pravna oseba, ki je sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi spletne strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah in gradivih, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij in gradiv na spletni strani ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. ZD Kamnik tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. ZD Kamnik ne more biti odgovorna za nikakršno škodo, ki bi utegnila nastati zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe spletne strani.

ZD Kamnik se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar tega ne zagotavlja, zato ne prevzema nikakršne odgovornosti iz naslova njihove pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Omejitev uporabe informacij in gradiv

Informacije in gradiva, ki so prikazana na tej spletni strani, lahko naložite z mreže za vašo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje informacij in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje informacij in gradiv na spletni strani ali njihovo pošiljanje po pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja, je prepovedano. ZD Kamnik ne odgovarja za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane s to spletno stranjo. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost ZD Kamnik za vse primere izključena.

Uporaba piškotkov

Spletne strani ZD Kamnik uporabljajo piškotke. Več o uporabi piškotkov >>