Opozorilno sporočilo

Prijave preko tega obrazca so zaključene.

Cepljenje proti COVID-19 - Kamnik, Komenda

V ZD Kamnik zbiramo prijave na cepljenje proti virusu COVID-19 ZA OBČANE KAMNIKA IN KOMENDE (OZIROMA OSEBE, KI IMAJO TUKAJ IZBRANEGA OSEBNEGA ZDRAVNIKA)

Zaradi postopnega dobavljanja cepiva s strani proizvajalcev bodo imele prednost pri cepljenju najbolj ogrožene skupine prebivalcev (oskrbovanci domov za starejše in socialnovarstvenih zavodov, zaposleni v DSO, zaposleni v zdravstvenih zavodih, nato pa sledijo najprej starejši od 80 let, nato starejši od 70 let in nato starejši od 60 let. Sledijo mlajši kronični bolniki in nato vsi ostali. Prednostno se bodo cepili tudi zaposleni v vzgoji in izobraževanju ter kritični infrastrukturi, glede na odločitev vlade. Prijaviti se morajo tudi občani, ki so že oddali interes za cepljenje preko obrazca e-uprave!

Če ste občan Kamnika ali Komende, se lahko naročite na:

Po prejemu cepiva vas bomo poklicali in se dogovorili za datum in uro cepljenja.

Težjim kroničnim bolnikom svetujemo glede cepljenja posvet z osebnim zdravnikom ali specialistom.

Več podatkov o cepivu, njegovem delovanju, stranskih učinkih in kontraindikacijah lahko dobite na spletni strani NIJZ ali pri vašem osebnem zdravniku. Kdaj in za kateri del populacije bo cepivo na voljo v Sloveniji, bo objavljeno tudi v javnih medijih.

Cepljenje je prostovoljno, je pa najboljši način, da premagamo koronavirus in se vrnemo v normalno življenje.

Prijava na cepljenje proti COVID-19 za občane Kamnika in Komende

Zdravstveni dom dr. Julija Polca Kamnik bo podatke uporabil izključno za namen zagotavljanja vrstnega reda pri cepljenju, skladno z usmeritvami zdravstvene stroke. Z oddajo svojih podatkov se strinjate z zbiranjem podatkov za navedeni namen.