Arhiv obvestil

CEPIMO PROTI GRIPI

08.12.2016

Cepljenje priporočamo vsem pacientom, še posebno pa bolnikom s kroničnimi boleznimi. Za cepljenje se obrnite na ambulanto osebnega zdravnika.

Nov, vrhunski ultrazvok v ZD Kamnik

30.11.2016

Odlično ultrazvočno diagnostiko v Zdravstvenem domu Kamnik smo še nadgradili z novim ultrazvočnim aparatom. Tehnološko najnaprednejša naprava svetovno priznanega proizvajalca Toshiba, s sodobnimi diagnostičnimi možnostmi, omogoča vrhunsko ultrazvočno diagnostiko in obdelavo. Tehnološko pomeni večgeneracijski diagnostični presok v dobro vseh naših pacientov.

Nov ultrazvok

Sodelovanje s PGD Kamnik

18.11.2016

Nujna medicinska pomoč ZD Kamnik že vrsto let odlično sodeluje s Prostovoljnim gasilskim društvom Kamnik tako na intervencijah, kot na skupnih usposabljanjih. Ker je v našem okolju tudi precej višjih zgradb, smo dne 18.11.16 izvedli vajo reševanja poškodovanca z avtolestvijo. Na skupnem sestanku pa smo se seznanili z delom PGD Kamnik v letošnjem letu in se dogovorili za skupna usposabljanja v prihajajočem letu, da bomo ohranili tako visok nivo delovanja tudi v prihodnje.

Nove radijske postaje za kamniško urgenco

07.11.2016

ZD Kamnik je na razpisu Ministrstva za zdravje pridobil sredstva za sofinanciranje nakupa sedmih novih radijskih postaj za potrebe službe nujne medicinske pomoči. Kamniška enota NMP zdaj razpolaga s skupno 14 ročnimi in mobilnimi radijskimi postajami in s temje v celoti opremljen s sodobnim digitalnim -DMR sistemom zvez. Za boljšo pokritost terena razpolagamo tudi z lastnim repetitorjem na Rakitovcu nad Tuhinjsko dolino.

Radijske postaje

obvestilo sindikata Fides

02.11.2016

SPOROČILO PACIENTOM O DELU V ČASU STAVKE

V torek, 8. 11. 2016 ob 7.00, se začne stavka zdravnikov in zobozdravnikov sindikata FIDES. Verjetno se ji bodo pridružili tudi drugi zdravniki oz. zobozdravniki.

V času stavke bodo pacienti dobili zdravstveno oskrbo kot doslej. Zdravniki, ki bodo stavkali, naslednjega delovnega dne po nočni, sobotni ali nedeljski oz praznični dežurni službi ne bodo imeli ambulante. Zato bo porušen sistem naročanja oz. bo treba na pregled čakati dlje časa, saj bodo paciente prevzele druge ambulante.

MOTENO DELOVANJE TELEFONOV

26.10.2016

Zaradi okvare telefonske centrale je prišlo do motenj pri klicanju številk zdravstvenega doma. Težavo odpravljamo. Za vsa zdravstvena stanja, ki zahtevajo nujno medicinsko pomoč, je številka 112 normalno na razpolago. Hvala za razumevanje

NADOMEŠČANJA ZDRAVNIKOV MED DOPUSTI

03.08.2016

Obveščamo vas, da imajo zdravniki, ki imajo zaradi letnih dopustov zaprto ambulanto, urejeno nadomeščanje. Nadomeščanje je organizirano v istem času, kot je sicer ordinacijski čas zaprte ambulante. Ažurne informacije o delujočih ambulantah in odsotnostih, dobite na informacijah ali na telefonski številki 01 8318 600.

 

sr

Poostren nadzor nad parkiranjem

31.05.2016

V prihodnjih mesecih se bo izvajal poostren nadzor nad parkirnimi površinami območja okrog ZD Kamnik. Vse uporabnike prosimo, da dosledno označujejo označujejo čas prihoda vozila (max. 2 uri) in parkirajo zgolj na označenih parkirnih mestih.

Telefonska številka za nenujne posvete

27.05.2016

Spoštovani občani!
Sporočamo vam, da vam je v času, ko zdravstveni dom ne obratuje, v dežurni službi na voljo telefonska številka za nenujne posvete po telefonu: 01 8318 715. Številka je aktivna vsak delovnik med 20.00 in 07.00 uro ob sobotah, nedeljah in praznikih pa 24 ur na dan. Za vsa nujna stanja, ki zahtevajo obravnavo zdravnika ali posredovanje ekipe na terenu, uporabljajte izključno številko 112.

Strani