80 let zdravstvenega doma Kamnik





Arhiv obvestil

Cepimo proti gripi

17. dec. 2014

Obveščamo vas, da smo pričeli s cepljenjem proti sezonski gripi. Za cepljenje se lahko naročite pri osebnem zdravniku.

SVIT - dogodek v kamniku

20. okt. 2014

Program Svit je Državni program presejanja in zgodnjega odkrivanja predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu in danki.

VABILO

14. okt. 2014

OB SVETOVNEM DNEVU HRANE VAS V ČETRTEK, 16.10.2014

(od 13.00 do 18.00 ure)

VABIMO NA OGLED NAPIHLJIVEGA MODELA DEBELEGA ČREVESA.

Paciente koncesionarske ambulante Terezije Ftičar, dr. med., spec., ki deluje v prostorih Zdravstvenega doma Kamnik obveščamo, da se je ambulanta preselila iz pritličja v prvo nadstropje.

Hvala za razumevanje.

Ekipa Zdravstvenega doma Kamnik, je preizkusila svojo usposobljenost na mednarodnem tekmovanju enot nujne medicinske pomoči na Češkem. Med ekipami iz Češke, Slovaške, Avstrije, Nemčije, Poljske, Avstralije, Japonske, Turčije, Grčije, Litve, Romunije, Madžarske, Švice in Slovenije, je dosegla odlično 7. mesto.

 

V Sloveniji ima vsak drugi prebivalec po 50. letu težave zaradi ven v nogah. Krčne žile, otečeni gležnji, boleče, težke in srbeče noge so le nekateri simptomi nič kaj prijazne in estetske bolezni. Da preprečimo zaplete kronične bolezni ven, je pomembno začeti z zdravljenjem čimprej oz. pravočasno.

Svetovni dan zdravja

03. apr. 2014

V zdravstveno vzgojnem centru ZD Kamnik vam v ponedeljek 7. aprila 2014 od 14.00 do 17.00 ure omogočamo brezplačne meritve tehtanja na analizatorju telesne sestave.

Po opravljeni meritvi prejmete pisno poročilo s podatki o: